Welkom op de upgrade Windows 10 pagina voor particulieren.
Op 29 juli 2015 wordt het voor iedereen mogelijk om Windows 10 te gaan gebruiken. Dit is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft voor een heleboel systemen. ce - cLOUDeUROPE IMAGE wINDOWS 9-10Van PC, laptop en tablet, deze gaan er in de toekomst allemaal op werken, u gaat er niet aan ontkomen. Leuk voor U als eindgebruiker is wel dat er gratis upgrade mogelijkheden zijn, waardoor u toch van Windows 10 kunt genieten, zonder daar direct veel voor te moeten betalen of een andere computer/tablet voor te moeten aanschaffen. Uw computer kan daarmee, letterlijk vaak aan een nieuw en 2e leven beginnen.

CloudEurope heeft al diverse trajecten lopen om organisaties te begeleiden met de overgang naar Windows 10. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van alle (on)mogelijkheden m.b.t. upgrades naar Windows 10 inclusief het behouden van uw documenten, geïnstalleerde applicaties en programma's. Ook bieden we u, de kans tot het bijwonen van een workshop over de mogelijkheden van Windows 10, indien u een upgrade naar Windows 10 met CloudEurope aangaat.

Maak snel een afspraak om uw computer te upgraden naar Windows 10 zodat u weer helemaal bij de tijd bent. Onze vakkundige medewerkers verlengen de levensduur van uw computer en applicaties hiermee zodat u weer helemaal up-to-date bent. Gratis upgraden naar de nieuwe Windows 10 Home versie is voor u als particulier mogelijk als u nu over een Windows 7, 8 of 8.1 Home Basic, of Home Premium bezit. Indien u naar de Windows 10 Pro versie wilt upgraden, is dat mogelijk als u nu over een Windows 7,8, 8.1 Pro, professional of Ultimate beschikt. 

Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan:
- Standaard Upgrade naar Windows 10, voor € 19.95 inclusief B.T.W.
- Complete systeem backup van uw computer, voorafgaande aan de upgrade & de upgrade naar Windows 10 zelf, voor € 36,95 inclusief B.T.W.
- Onderhoudsbeurt aan uw computer, gevolgd door system backup en een upgrade naar Windows 10, voor maar € 72,95 inclusief B.T.W.
  ( aanbevolen optie )

Alle upgrades bestaan uit de eerder genoemde versies, inclusief applicaties en uw bestanden.
Zonder afgenomen backup optie, u kunt dat natuurlijk ook zelf doen, neemt CloudEurope geen verantwoordelijkheid voor de consistentie van de aanwezige data en besturingsysteem. Indien uw apparaat ouder is en niet up de Microsoft hardware lijst voorkomt kan CloudEurope niet garanderen dat de upgrade succesvol zal zijn. Er zullen in dat geval geen kosten in rekening gebracht worden maar wellicht werkt uw apparaat niet goed meer. U kunt dit zelf nakijken op de website van Microsoft, of CloudEurope om advies vragen.

Optie mogelijkheden:
- Indien gewenst maken wij uw computer van binnen en van buiten volledig schoon voor een meerprijs van € 7,50 inclusief B.T.W.
- Korting van € 3,=. indien u zelf een USB backup device mee brengt met het apparaat. ( niet bij upgrade zonder backup )
- Volledige backup van uw system op een zelf aangeleverde usb-stick, na de upgrade van Windows 10, voor € 9.75 inclusief B.T.W.
  ( grootte van de USB disk is afhankelijk van uw grootte van uw computer schijven )
- Verwijderen van bitlocker voorafgaande aan de upgrade en na upgrade activeren met een nieuwe sleutel, € 14,95 inclusief B.T.W.
- Volledige backup van uw system op een door CloudEurope geleverde usb-device, na de upgrade van Windows 10, voor € 9.75 inclusief B.T.W.
  ( grootte van de USB disk is afhankelijk van uw grootte van uw computer schijven en wordt doorbelast op nacalculatie basis. )
- U krijgt natuurlijk altijd een advies over het apparaat mee bij aflevering/ophalen van het apparaat. (gratis)
- U krijgt altijd een Nederlands talige korte handleiding mee over de nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. (gratis)

Zo is uw computer weer helemaal up-todate en heeft u er weer echt plezier van!

Er zijn een paar voorwaarden aan deze pakket aanbieding verbonden.
- Carry- en Collect-In is van toepassing. ( u brengt en haalt de computer zelf )
  Tegen een meerprijs van € 5,=. per keer, voor een afstand tot 8 kilometer in de omtrek van CloudEurope kunnen wij dit ook afhalen/brengen.
  Bij verdere afstanden telt een speciaal tarief, u krijgt desgewenst een vrijblijvende aanbieding hiervoor.
- Adapter of stroomkabel wordt meegegeven t/m de 220v aansluiting.
- PC schermen hoeven niet meegeleverd te worden.
- U verstrekt ons een (administrator) inlog account en wachtwoord, anders kunnen wij niet goed ons werk doen.
  Uw gegevens worden direct na ophalen/afleveren totaal vernietigd.
- Verwerking en afhandeling geschiedt altijd binnen 48 uur, na 2 dagen heeft u altijd uw systeem weer terug.
- Indien de onderhoudsbeurt bij u op locatie dient plaats te vinden kan een ander tarief tellen. Bij meerdere systemen tegelijk kan een leuke korting 
  van toepassing zijn. Vraag een offerte aan!

Aanmelden kan via ons contact formulier, via 06-14.17.83.30, of stuur een Twitter bericht.
Wij zijn u graag van dienst.